neděle 21. března 2010

Kološvárské zelí


Jsou jídla, která když uvařím, tak to jaksi není ono. Chce to chlapskou ruku a chlapský chutě. Mezi taková jídla patří dršková polívka, guláš a kološvárské zelí.

To kološvárské zelí se skládá ze zelí, mletého dušeného masa a rýže. Když to píšu, tak to složení vypadá docela šíleně, ale můžu s klidným svědomím říci, že je to fakt poživatelný, dokonce je to moc dobrý. Je to takový jídlo, po kterém hned nepadnete na kanape, ale cítíte se takoví polosytí.

Receptů je na netu mraky, tak to popisovat nebudu.

Vyzkoušejte, doporučuju.

1 komentář:

  1. Tohle můžu...fakt je to dobrota Mokopa

    OdpovědětVymazat

JEŠTĚ Z DOVOLENÉ

 Dobrý den, milí zlatí ! Z médií troubí alelujá gloriá, ale já jsem myšlenkami pořád v těch zvláštních zemích severně od nás. V přístavní...